• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Demos

A Demos minden ügyfelének a legmagasabb színvonalú szolgáltatást ígéri és azt is adja, amit mond. Minden, ami a bútorgyártáshoz tartozik (anyagok beszerzése és szállítása, kapcsolattartás a partnerekkel stb.) azt a Demos kiemelt figyelemmel kezeli és biztosítja, hogy az Ügyfelek azt kapják meg és akkor, amiben megállapodtak. Kölcsönös együttműködés és hosszú távú célok megvalósítása. A Demos erre törekszik valamennyi partnerével. Az ostravai székhelyű cég 20 éve van jelen a bútorszerelvény és bútor vasalat értékesítő piacon. Prágában ők rendelkeznek Csehország legnagyobb raktárával. Síklapos anyagok, bútor vasalatok és élzárók pontos, megbízható szállításában ők a piacvezetők! Kapcsolatban állnak a legnagyobb bútorszerelvényeket gyártó cégekkel. Kétségtelen, hogy a Demos egy márka, mely valódi presztízs értékkel bír.

Easy Drive

Az Easy Drive bútorszerelvények minden gyártó számára jó alternatívát jelentenek, legyen szó akár egyedi, akár széria gyártásról. Az Easy Drive bútorvasalatok kiállták az idő próbáját, jó szívvel tudjuk pket ajánlani.

FGV

Az olasz FGV bútorszerelvényeket és bútorvasalatot gyártó cég a „jó, jobb, legjobb” cégpolitikának a híve, ezt az irányvonalat képviseli a gyártás során. A PRIME oldallapokkal kiegészített bútorpántokat és fióksíneket gyártó vállalat nagy mennyiségben állít elő kiváló bútor alkatrészeket kimagasló minőségben, mégis versenyképes, megfizethető áron. A céget két olasz szakember Giulio és Luigi Formenti and Fortunato Giovenzana alapította még 1947-ben. Az FGV sikere a „Value for Many” szlogenben keresendő, hiszen a magasan kvalifikált minőséget a cég alapításának kezdete óta megtartja, megrendelőit Európában (Magyarországon) és Európán túl is kiszolgálja. Az FGV egy márka, egy „brand”, amire alapozni lehet, amire lehet számítani.

Forest

A Forest vezető gyártók termékeit importálja a világ számtalan pontjáról. Az importtevékenység mellett a termékek tetemes része magyarországi gyártatásból és saját gyártásból származik. Vásárlói partnereink magyar- és a környező országokban működő - bútorgyártó üzemek és viszonteladók, valamint jelentős nagyságrendet képviselnek a hazai barkácsáruház-láncolatok is.

Henkel

Henkel minőség és megbízhatóság. Egyedülálló technológia a ragasztók, a tömítőanyagok és a szilikonok piacán. A Magyarországon forgalmazott ragasztók közül ugyanis a legtöbbet, a legjobbakat maga a düsseldorfi székhelyű német cégóriás, a Henkel gyártja. A „cégóriás” jelző arra utal, hogy ez az egyik legnagyobb német cég, mely a legszélesebb leányvállalati körrel rendelkezik szerte a világon, többek között Budapesten is. A vállalat három stratégiai üzleti területen folytatja tevékenységeit: Laundry & Home Care (mosó- és háztartási tisztítószerek), Beauty Care (kozmetikai üzletág), illetve Adhesive Technologies, ahol a kiváló ragasztók, tömítőanyagok és szilikonok fejlesztése és gyártása történik.

Hettich

A Hettich kiemelkedően magas termék- és szolgáltatási minőségével maximálisan kiszolgálja a kis- és nagy bútor gyártók, bútorforgalmazó cégek igényeit. A vállalat széleskörű termékrepertoárjával a bútorszerelvény gyártó- és értékesítő cégek között előkelő helyet tudhat magáénak szerte a világon. Gyártanak fa- és üvegajtókra pántokat, irodai és otthoni polcokhoz, szekrényekhez fióksíneket és fiókokat, egyéb szerelvényeket, valamint a tartós használat és professzionális technológia jegyében kötőelemeket, támaszokat és bútortartó elemeket. A vállalat egyik talán legismertebb, legkedveltebb termékei a stílusukról és ergonomikus kialakításukról ismert FroDecor fogantyúk, melyek nem csak az adott bútor különlegességét, vonalait emelik ki, hanem harmonizálnak is a környezettel, ráadásul tapintásuk lenyűgöző, használatuk egy életen át garantált.

Ideal Trade

Az Ideal Trade csehországi központtal számos konyhai márka forgalmazója, hulladéktárolóik, szemeteseik kimelkedő minőségűek és a konyhabútorgyártás során előforduló valamennyi kihívásnak meg tudnak felelni megoldásaikkal

Kesseböhmer

Kombináljuk a hagyományt és az innovációt -Több mint 60 éve.A Kesseböhmer név az innovatív megoldások, a design, a funkció és a minőség erőteljes keveréke.Ma a Kesseböhmer csoportot továbbra is az alapító család jelenlegi generációja kezeli.Fő kompetenciánk a fémfeldolgozás területén van. Huzallal, lapos szalaggal és csővel dolgozunk, termékeinket házon belüli galvanizáló és porfestő berendezésekkel készítjük. A vevői orientáció erősen segített elérni és fenntartani pozíciónkat a konyhai egységek funkcionális bútorszerelvényeinek vezető szállítójaként.Elegáns, kiváló minőségű megoldásokat kínálunk a ragyogóan szervezett konyhai tároláshoz. Megoldásaink segítenek a végfelhasználóknak a rendelkezésre álló helyek lehető legjobb felhasználásával és a munkafolyamatok egyszerűsítésével. Sok bútorszerelvényünk szerszámok nélkül szerelhető össze a beépített kapcsolatokkal. Ez időt takarít meg és biztosítja, hogy a végeredmény megfeleljen a legmagasabb követelményeknek.

King Slide

Immár 30 éve annak, hogy a King slide képviselteti magát a világ legnagyobb bútorszerelvény- és bútor vasalat gyártói között. A cég sikerességét három szónak köszönheti: ergonómia, biztonság és design. Ez a három alappillére a cégnek, erre alapozzák valamennyi terméküket. Minden, ami fel- és lenyíló vasalat, a bútorpántok, a fiókok sínnel és maga a teljes fiókrendszer… mind-mind a King slide termékpalettáját gazdagítja. A vállalat számos forradalmian új megoldásokat mutatott be az elmúlt 30 évben a bútoripar óriási szegmensében. Beszéljünk csak a fa fiókok rejtett fióksínjeiről, a csillapítással beépített, integrált zárással működő új technológiáról vagy a PUSH, azaz a fogantyú nélkül kinyitható és bezárható fiókokról… a King slide méltán van ott a legjobbak között; termékeit pedig megtalálhatjuk hazánkban is.

Lehmann

A bizalom jó. A biztonságos zárszerkezet még jobb. Ezért ügyfeleink bizalmat szavaznak bíznak a vezető henger és zárrendszereknek: LEHMANN.Családi tulajdonban lévő és irányított cégként 1962 óta kapcsolódunk a bútoriparhoz, saját értékesítési és kereskedelmi partnereinkkel szerte a világon. Mi különböztet meg minket? Minőség - Made in Germany. Négy modern felszereltségű termelési helyszín Németországban és értékesítő partnerek a világon. A házon belüli kutatási és termékfejlesztési részlegekkel, szerszám- és penészgéppel, cinköntvény- és műanyag-befecskendező üzemekkel, valamint két galvanizáló vezetékkel fenntartható alapot teremtettünk az innováció és termékeink minőségének megőrzéséhez.

Loctite

Henkel minőség és megbízhatóság. Egyedülálló technológia a ragasztók, a tömítőanyagok és a szilikonok piacán. A Magyarországon forgalmazott ragasztók közül ugyanis a legtöbbet, a legjobbakat maga a düsseldorfi székhelyű német cégóriás, a Henkel gyártja. A „cégóriás” jelző arra utal, hogy ez az egyik legnagyobb német cég, mely a legszélesebb leányvállalati körrel rendelkezik szerte a világon, többek között Budapesten is. A vállalat három stratégiai üzleti területen folytatja tevékenységeit: Laundry & Home Care (mosó- és háztartási tisztítószerek), Beauty Care (kozmetikai üzletág), illetve Adhesive Technologies, ahol a kiváló ragasztók, tömítőanyagok és szilikonok fejlesztése és gyártása történik.

Rehau

A REHAU bútorredőny rendszerei nagyon keresettek a modern konyhák elkészítésénél. Nem is ok nélkül. A REHAU redőnyök vonzó dekorációs elemei a konyhának, könnyeddé teszik a bútorokat megjelenését és használatát. A hagyományos bútorajtóknak nagy helyre van szüksége, hogy ki tudjuk nyitni őket, gondot okoz az ajtók nyílási irányának tájolása. Ezzel szemben a redőnyök sokkal rugalmasabbak és helytakarékosak is.

Sevroll

A Sevroll 2005. óta foglalkozik bútor vasalat gyártással és forgalmazással ajtókra és beépített szekrényekre. A cég alapítása óta folyamatosan fejlődik és mára már felszerelt, korszerű bemutató teremmel és jelentős raktárkészlettel rendelkezik. A Sevroll-vasalatok alapanyaga alumínium. Ezek a speciális vasalatok kiváló minőségű, elengedhetetlen bútoralkatrészei egy toló-, csukó, nyíló ajtónak vagy bármilyen más térelválasztó rendszernek. A cég megbízható, hiszen a gyártás és forgalmazás mellett nagy gondot fordítanak a szolgáltatás magas minőségének szinten tartására is. Termékeik a szakmai felhasználókon kívül eljutnak a lakossági partnerekhez. A Sevroll több mint 200 dolgozója magasan képzett, kiváló szakemberei biztosítják a folyamatos fejlődést, korszerűsítést és a legújabb technológia terjesztését hazánkban is.

Sisco

A Sisco rendszer az ajtó vasalatok piacán úttörő, neve széles körben ismert a bútoriparban dolgozók között. A Sisco rendszer kifejlesztése olasz szakemberek nevéhez fűződik. A rendszer töretlen sikerességének alapja, hogy a fejlesztők folyamatosan figyelik és érzékenyen reagálnak a fogyasztói igényekre, a változó világ elvárásaira. Mivel a környezet, az életmód, a munkahelyek változnak, az otthonok is ezeknek megfelelően átalakulnak. A bútoripari termékeknek, alkatrészeknek ezért folyamatosan korszerűnek és testhez állónak kell lenniük. Éppen ez az érzékeny és profi hozzáállás alapozza meg a Sisco és a bútor gyártók közötti erőteljes, sikeres és hosszú távú együttműködést. A Sisco gyártja a vasalatot, megalapozza a bútor működését, míg a bútorgyártó cég véglegesíti a terméket, hogy végül teljes életnagyságban összeálljanak a bútorrendszerek.

SISO

A SISO vezető bútorszerelvény gyártó Dániában az 1970-es évek óta. Mára több mint 7 országban kínálják közel 8000 terméküket, mely elsősorban a bútorzárak területén kínál végtelen számú megoldást.Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, és arra,hogy mindezek mellett megfizethető termékeket kínáljanak.

Strong

A Strong a legnagyobb magyarországi bútor vasalat forgalmazó és értékesítő cégnek, a Demos-nak az egyik levédett márkája a Tulip mellett. A brand termékpalettája egy komplett vasalat rendszer elmei köré épül, mely magában foglal bútorpántokat, felnyíló vasalatokat, golyós fióksíneket, korszerű fiókrendszereket, zárakat, valamint különféle ajtó vasalatokat. Nevéből adódóan a Strong a kapcsolat ereje, a bútoralkatrészek és a bútorelemek egymás közti szoros összmunkája. Ha ez az összeköttetés az egyes elemek között nem lenne, egy fiók sem lenne kihúzható, és egy ajtó sem lenne kinyitható vagy éppen becsukható. A Strong sikerességének alapja, hogy a minőség megfizethető fogyasztói árakkal párosul. Így a szlogenük: „Minőség kedvező áron” valóban igaz és teljes mértékben helytálló.

Terno

Egy ajtónak, egy szekrénynek és bármilyen más bútor működésének és tartósságának alapfeltétele, hogy megfelelő legyen annak vasalata, kiváló minőségűek legyenek annak bútoralkatrészei. Azok az elemek, amelyek biztosítják a kapcsolatot ezek között az elemek között, felelnek a bútor stabil, és hosszú távú, zavartalan működéséért és megbízhatóságáért. A bútoripari területen gyártó és forgalmazó vállalatok közül a Terno bútor vasalattal foglalkozó cég minőségével és megfizethető árával kimagaslóan teljesít a többi gyártó között. A cég kínálatában a toló- és harmónika ajtó vasalatokat találhatjuk, amelyek igényes megjelenésük mellett a tartós használatot testesítik meg. A cég magasan kvalifikált termékei egyet jelentenek a megbízhatósággal és a kényelemmel, ezért a kis- és nagykereskedelemben is előszeretettel fogadják a partnerek.

Tulip

A Tulip a Demos bútorszerelvényeket és bútor vasalatokat forgalmazó csehországi cég egyik levédett saját márkája, ami kifejezetten fogantyúk, fogasok és bútorgombok gyártásával foglalkozik. Ezek a bútoripari alkatrészek és kiegészítők a bútor egyik legfontosabb funkcionális elemei, hiszen ezek nélkül az ajtókat, fiókokat sem lehetne használni, gondtalanul kinyitni és bezárni. Ám a funkción túl fontos esztétikai értékkel is rendelkeznek ezek a kellékek. Ha ugyanis egy fogantyú tökéletesen illeszkedik a bútorhoz és kiegészíti azt, azzal az egész környezet, a helyiség megújul, és harmóniát áraszt. A Tulip ebben profi. A dizájnt, a stílust és a funkcionalitást képes tökéletes összhangba hozni egymással. A Demos-nak köszönhetően Magyarországon is beszerezhető bútoralkatrészek szépek, a minőségük kiváló, az áruk pedig megfizethető.

Vibo

30 éve töretlen sikerrel végzi magasan kvalifikált tevékenységét a Vibo a bútorpiacon. Az olaszországi székhelyű, több nagy logisztikai központtal rendelkező vállalat napjainkban 75 országgal ápol aktív partnerségi kapcsolatot, hiszen termékeinek 80%-t exportálja. Az olasz kifinomult design magas minőséggel és a legkorszerűbb technológiai megoldásokkal párosul, így a Vibo olasz drót program a konyhában és a gardróbban a kényelmet, a funkcionalitást és a stílust egyaránt megtestesíti. A magasan képzett szakemberek által kifejlesztett drót program a konyhai szekrényekben, a sarokszekrény megoldásokban, a kihúzható kosarakban, a függeszthető elemekben, a kamraszekrényekben, a gardróbban pedig a szekrények ruha függesztésében van jelen. A Vibo adta olasz minőség színt visz az otthonokba és megbízható minőséget jelent a gyártóknak.