• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Kivetőpánt
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Kivetőpánt - bútoripari szerelvény

Kivetőpánt - bútoripari szerelvény

A kivetőpánt a modern bútorgyártással egyidejűleg épült be a bútoriparba, és napjaink egyik elengedhetetlen bútor alkatrészévé vált. Ha nem lenne kivetőpánt, a bútorok ajtajait (vagy például a hűtőszekrényt) sem tudnánk a jól megszokott módon kinyitni. Régebben a kivetőpánt funkcióját a zsanérok látták el, napjainkban azonban már minden bútorgyártó cég a kivetőpántot használja fel a gyártás során. Hogy miért? Mert kedvező áron beszerezhető bútorszerelvény webáruházunkban és gyorsan pótolható. Mert a széles választéknak köszönhetően az ajtók nyitásának módjai szabadon, ezerféleképpen variálhatók, olyan szögben, ami a helyiség adottságainak is tökéletesen megfelel. A kivetőpánt segítségével tehát 3D-be állítható az ajtó, és egyéni igények szerint variálható.

Egyéb pánt és tartozék

Zsanér helyett ma már a kivetőpánt felel az ajtók nyitásáért. Olcsó, „gagyi” minőségű pántot nem érdemes venni, mert a használatba vétel után szinte azonnal „lelógnak” az ajtók és nehezen használhatóvá, majd használhatatlanná válnak. A legjobb minőségű, mégis jó áron beszerezhető kivetőpántot és annak típusait, tartozékait, nálunk, bútorszerelvény webáruházunkban akár már ma beszerezheti! A pántok széles választékának köszönhetően a bútorok ajtónyitási módjai bátran variálhatók, a pánt tartozékait (a SIMPLE pánt ráütődőt+a talpot; a hűtő vasaltot; valamint a gázteleszkópot) szintén a bútorszerelvény webshopban veheti meg és teheti kivetőpánt-szettjét teljessé!
Összesen: 256 termék a kategóriában
18,89 Ft- 822 988,88 Ft

FGV kivetőpánt

FGV kivetőpánt/FGV bútorszerelvény csavaros vagy csavar nélküli talppal, amelyet megvásárolhat itt, a bútorszerelvény webáruházban. A termékre jellemző a könnyű állíthatóság, a kiváló anyagminőség, vagyis a bútor alkatrész hosszú élettartama. Ha szeretné, a kivetőpántot beszerezheti talpra csúsztatható változatban is. A szerelési útmutatót megtalálja a csomagban, így a vásárlást követően Ön is egyszerűen rászerelheti az ajtóra a kivetőpántot. A ráütödő és félig ráütődő pántoknak megfelelő FGV bútorszerelvény valamennyi típusát tekintse meg, majd válassza ki bútorszerelvény webshopunkban akár már a mai napon!
Összesen: 45 termék a kategóriában
29,06 Ft- 28 569,39 Ft

Strong kivetőpánt

Minél jobb a minőség, annál tovább fog tökéletesen nyitódni és záródni a bútor ajtaja. A STRONG kivetőpánt a kivetőpántok között kifejezetten a talpra csúsztatott vagy talpra felpattintással darabok, ami kapható csavarral vagy csavar nélkül, ráütődő, félig ráütődő, szögben álló, közézáródó változatokkal. Bútorszerelvény webáruházunkban a STRONG kivetőpántot néhány kattintással könnyen kiválaszthatja. A „slide on”, a tartósságot és a magasabb komfortérzetet garantáló csillapítással kiegészített, valamint a klippes változatok. Ahhoz, az Önnek melyikre van szüksége, az csak és kizárólag a bútor típusától függ.
Összesen: 69 termék a kategóriában
16,40 Ft- 59 635,30 Ft

Hettich bútorpánt

A Hettich bútorkellékek a magyar piacon kevésébé eltejedtek a legfelső kategóriában,viszont bátran lehetne őket az első helyre pozícionálni, kimelkedő minőségük és innovatív megoldásaik miatt.
Összesen: 1 638 termék a kategóriában
27,30 Ft- 9 613 403,00 Ft