• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Beltéri ajtó vasalat
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Beltéri ajtó vasalat - bútoripari kellék magas minőségben

Beltéri ajtó vasalat - bútoripari kellék magas minőségben

A vasalat felel a beltéri ajtó nyitásáért és zárásáért. Ha az ajtó vasalatnak egy eleme nem megfelelő, akkor az ajtó sem használható. Vagy használható, de nem megfelelően. Ám amennyi beltéri ajtó (harmonika ajtó, fa ajtó, üveges ajtó vagy tolóajtó) létezik, annyi vasalatnak kell a megfelelő típushoz rendelkezésre állnia. A modern bútorgyártás megjelenésével egyre inkább elterjedt a falban futó vasalat beltéri ajtók (tolóajtók) esetén, de ugyanúgy nagyon szép és tartós a fal előtt futó vasalat is. Ezeknek legfontosabb elemei: az ajtó pántok, az ajtócsukók, a kilincsek és a zártestek. Ha valamelyikre éppen szüksége lenne, tekintse csak meg kínálatunkat bútorszerelvény webáruházunkban!

Beltéri harmonikaajtó vasalat

A harmonikaajtó nem mindennapi stílusát, ahogy megjelent, mindenki azonnal megszerette, így nem csoda, hogy gyorsan elterjedt a magyar lakásokban is. A harmonikaajtó vasalat szett kettő és négy darab ajtószárnyakhoz megvásárolható bútorszerelvény webáruházunkban. A harmonikaajtó vasalat legfontosabb elemei: alsó horgony pánt, ellendarab alsó pánthoz, felső horgony pánt, összecsukható pánt, valamint a mozgásért felelős felső görgők. Mivel termékeinket a Terno gyártja, a magas, professzionális minőség garantált, a mi áraink pedig kedvezőek. Minden adott egy szép és hosszú éveken át működő harmonikaajtóhoz. Néhány klikk bútorszerelvény webáruházunkban, s a termék már az Öné is!
Összesen: 7 termék a kategóriában
734,27 Ft- 76 186,91 Ft

Beltéri tolóajtó vasalat

A tolóajtó jól néz ki a lakásban, feldobja a helyiség hangulatát, ráadásul praktikus is, hiszen a szerkezet könnyedén kinyitható és bezárható. A beltéri ajtó vasalat felel az ajtó megfelelő működéséért. Ha a vasalat jó minőségű, akkor maga az ajtó is hosszútávon strapabíró és tartós lesz. A beltéri tolóajtó vasalat szett elemei: alsó- és felső sínek, görgők, ütközők, valamint az összekötő vasalat. A Terno és a Sisco gyártóktól olyan bútorszerelvényt kap, mely hosszú éveken át tartja magas minőségét. A kiválasztásnál az a legfontosabb szempont, hogy a termékek méretben is pontosan illeszkedjenek az ajtóhoz, valamint a helyiség adottságaihoz.
Összesen: 9 termék a kategóriában
2 632,05 Ft- 340 244,84 Ft

Beltéri üveg tolóajtó vasalat

A beltéri üveg tolóajtó egy dologban különbözik a hagyományos tolóajtótól. Abban, hogy: SZEBB. Jobban néz ki, exkluzívabb, de nem tolakodó vagy hivalkodó módon. Az ajtóhoz tartozó vasalat biztosítja az ajtó megfelelő működését és mozgatását. A üveg tolóajtó vasalat több részből áll, egy felső- és alsó vezetőből (sínből), az alsó és felső horgony pántból valamint a rögzítésért felelős rögzítő konzolból. Ajánlott a bútor alkatrészeket akár szettben megvásárolni; az internetnek köszönhetően pedig a termékeket akár már most rögtön beszerezheti bútorszerelvény webáruházunkból! A vasalatot a Terno gyártja, így a minőség garantált, a jó árakat pedig mi biztosítjuk!
Összesen: 2 termék a kategóriában
3 048,88 Ft- 42 851,11 Ft