• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Asztalláb és bútorláb
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Asztalláb és bútorláb - bútorszerelvény

Asztalláb és bútorláb - bútorszerelvény

Minden bútor alapja a láb, amelyen áll. Az asztalláb és bútorláb nélkülözhetetlen bútor alkatrészek ágyak, fotelek, szekrények és asztalok, székek esetében. Bútorlábak közül van, ami fém, van, ami fa és van, ami görgős. Kinek, melyik tetszik jobban és melyik illik leginkább az adott környezetnek, ahová a bútor kerül. Az asztal- vagy bútorláb legfontosabb tulajdonsága annak mérete (magasság) és állíthatóságának mértéke. Az, hogy végül melyik bútorláb mellett döntünk, mindig a saját ízlésünk szerint történik. Valaki a klasszikus vonalakra esküszik, míg más a modernebb és lágyabb, kerek alakú pogácsalábra vagy a stabilitást megtestesítő kocka alakú lábra. A kínálat széles, érdemes hát alaposan szemügyre venni a bútorszerelvény kínálatot!

Bútorláb és csúszótalp

A bútorok állhatnak szőnyegen vagy csak simán a padlón: járólapon, parkettán, köven. Az, hogy a bútor, mennyire áll stabilan, kizárólag a bútorláb minőségén és tapadásán múlik. Egy jó szakember tudja, mi kell a bútornak. Tudja, hogy annak legfontosabb bútoralkatrésze a bútorláb, mely -a szintezőláb megfelelő beállításával- megfelelő nagyságú kell, hogy legyen, az asztal arányaihoz és méretéhez igazítva. A csúszótalp szerelvényeknek négy nagyobb csoportját különböztetjük meg: vannak a csavarozható csúszótalpak, a rápattinthatóak, a tűzőgéppel ráölthetőek, valamint a felszögelhetőek. Bútorszerelvény webshopunk kínálatában megtalálhatja a legkülönfélébb bútorszerelvényeket. Rá kell szánni egy kis időt, és akkor megtalálja, amit mindig is keresett!
Összesen: 242 termék a kategóriában
10,60 Ft- 2 785 221,50 Ft

Fém asztalláb

Fém asztalláb – a klasszikus. Egyszerű, mégis tartós bútorszerelvény, mely biztos alapot jelent asztaloknak és bútoroknak otthonokban és a munkahelyeken. Érdemes most alaposan szemügyre venni bútorszerelvény webáruházunk kínálatát, hiszen jelentős kedvezménnyel, darabra rendelhetően, több szín és méret közül választhat. Az egyszerű illesztés könnyed és gyors összeszerelést tesz lehetővé. Színkínálatunkban a fekete, fehér, szürke, króm, csiszolt acél, szatén és eloxált alumíniumot is megtalálhatja. Ezek a fém asztallábak képviselnek egy erős megjelenést; az már ízlés kérdése, hogy kinek, melyik tetszik. Ön melyiket választja?
Összesen: 134 termék a kategóriában
96,15 Ft- 1 766 023,38 Ft

Fotelgörgő és ágygörgő

A görgőkön guruló asztal, fotel vagy ágy praktikus, hiszen könnyen változtatható a térben a bútor helye. Ám ezek a görgők az idő múlásával elhasználódnak. Le kell cserélni őket újra, korszerűre. Bútorszerelvény webáruházunk a legkülönfélébb, legsokoldalúbb fotel- és ágygörgőket kínálja az Ön számára. A görgő csaphoz tartozó alátét kifejezetten a bútor alsó részének védelmét szolgálja. A görgőkön kívül megtalálja még a bútorszerelvény beépítéséhez szükséges csavarokat, valamint a görgő talpot is. A görgő milliméterben mért nagyságát pontosan a bútor méretéhez kell igazítani.
Összesen: 200 termék a kategóriában
177,53 Ft- 2 112 223,25 Ft

Központi asztalláb

Ha a központi asztalláb erős, tartós és masszív, akkor egészen biztos, hogy az asztalnak is tökéletes helye lesz a helyiségben. A központi támaszték ugyanis a legfontosabb az asztal súlyozásának tekintetében. Az asztal talpának alakja lehet kör, de lehet akár négyzet formájú is. Kinek, melyik tetszik jobban, kinek melyik típus áll legközelebb az ízléséhez. A Demos által gyártott központi asztallábak minden darabja professzionális megjelenést és minőséget képvisel. Amire Önnek, mint Vásárlónak figyelnie kell, hogy az asztal méretének megfelelően kiválassza az ideális méretű asztallábat. Króm, csiszolt acél vagy talán szürke fém asztalláb? Önnek melyik tetszik a legjobban?
Összesen: 260 termék a kategóriában
997,21 Ft- 428 182 304,00 Ft

Szintezőláb

A bútorláb biztos támasztékot jelent asztaloknak és minden, lábakon álló bútornak. Még jobb, ha a bútor lába szabadon állítható, hiszen így a felhasználó a saját igénye szerint szabályozhatja a terméket. A fém és műanyag elemekből álló, nagy teherbírású szintezőlábbal végezhető el a bútor pontos méretre igazítása. A csuszka beállításával az asztal vagy éppen az ágy tökéletes kényelmet biztosít Ön és családja és/vagy munkatársai számára. Ez a speciális bútoralkatrész megvásárolható bútorszerelvény webáruházunkban. Néhány kattintás és pár nap múlva már a saját kezében tarthatja a bútorszerelvényt!
Összesen: 116 termék a kategóriában
50,11 Ft- 60 203,44 Ft

Hettich lábak és kerekek

A Hettich bútoripari szerelvények a magyar piacon alig ismertek a csúcs szegmensben,ennek ellenére megilleti őket az első hely, szenzációs minőségük és lenyűgöző fejlesztéseik alapján.
Összesen: 928 termék a kategóriában
69,43 Ft- 37 619 336,00 Ft

Lábazatelemek

A lábazati elemek az igényes konyha elmaradhatatlan bútorszerelvényei.
Összesen: 51 termék a kategóriában
721,16 Ft- 766 148,94 Ft

Dekorativ szekrénylábak

A szekrénylábak nemcsak praktikusak lehetnek, de sokszor dekorációs feladatot is el kell látniuk. Erre is van megoldásunk.
Összesen: 101 termék a kategóriában
588,27 Ft- 198 847,13 Ft