• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Drót vasalat
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Drót vasalat - bútor kellék és kiegészítő

Drót vasalat - bútor kellék és kiegészítő

A vasalat a bútor funkcionális működésének alapja. Azt bizonyára Ön is tudja, hogy maga a drót bútoripari kellékként különböző tárgyak (bútorelemek) összeillesztésére és rögzítésére szolgál. Drót vasalat így a legtöbb bútorzatban megtalálható. Maga a drót vékony fémszál vagy sodrott huzal, sodrony. Mivel fémről van szó, így nem csoda, hogy a bútoriparban a drót vasalat ennyire elterjedt és nagy számban fordul elő mind a mai napig. Bútorszerelvény webáruházunkban a drót vasalatok között megtalálja a bár konzolt és oszlopot, a gardróbvasalatot, valamint a konyha- és kamraszekrény vasalatot. Tekintse meg bútorszerelvény webáruházunk kínálatát, és válasszon!

Bár konzol és oszlop

Akkor szép és akkor tartós, ha a bárnak minden eleme -minőségi szempontokat figyelembe véve- professzionális és nem csak szép, de kiváló minőségű is. A Strong gyártotta drót vasalati termékek (bár konzol és oszlop) gondoskodnak a termék összeszereléséről és annak funkcionális működéséről. A bútorszerelvény legfontosabb része maga az oszlop, melyhez kapcsolódik az oszlop toldásáért felelős összekötő elem, az oszlop végzáró elem, maga az oszlop rúd, a középen lévő oszlop kosár, valamint az alsó- és felső rögzítéséért felelős oszlop szett. Bútorszerelvény webáruházunkban minden terméket egy helyen megtalál! Néhány kattintás, s a termékek megrendelést követően hamarosan az Öné lesznek!
Összesen: 34 termék a kategóriában
4 063,52 Ft- 75 609,48 Ft

Kamraszekrény

Egy kamra mindig jól jön a háznál. Hiszen oda minden elrejthető, ami nem minden nap kerül az ember keze ügyébe. A kihúzható kamraszekrény így nem véletlen, hogy a konyhai tárolás legideálisabb formája, ráadásul annak kialakítása és elemei is árban kedvezőek, mégis tartósak és minőségi alapanyagból készülnek. A kamraszekrények lehetnek méretre szabottan kosarasak vagy kihúzhatóak. Mindkét típus rendkívül népszerű a háziasszony körében. A kihúzhatósnál elég egy mozdulat, s máris a kívánt gyümölcs, liszt vagy cukor a kezünkben lehet. Tekintse meg bútor alkatrészek széles és sokrétű kínálatát és rendelje meg még ma bútorszerelvény webáruházunkból!
Összesen: 274 termék a kategóriában
8 731,02 Ft- 152 276 704,00 Ft

Konyha vasalat

A konyha. Életünk egyik legfontosabb színtere. Éppen ezért fontos, hogy a helyiség praktikus, otthonos és az ízlésünk számára minden tekintetben megfelelő legyen. Annak érdekében azonban, hogy a konyha ne csak szép, de tartós is legyen, szükség van a legjobb minőségű konyha vasalatra, aminek minden eleme a professzionalizmust képviseli. És hogy mi tartozik a konyhai vasalat kategóriájába? Minden, ami tároló, ami fiók, ami polc. Ami funkciót tölt be a konyhában, és amik rendszerezik a sok holmit és segítik egy háziasszony mindennapi munkáját. A gyártók (Hettich, Strong) kínálata széles. Mindegyikőjük igyekszik jót, jó áron gyártani. Önnek vajon melyik fog közelebb állni az ízléséhez? Melyik mellett fog végül dönteni?
Összesen: 633 termék a kategóriában
316,36 Ft- 16 300 912,00 Ft

Gardróbvasalat

A gardrób minden modern lakás elengedhetetlen eleme. Hiszen a gardrób praktikus. Sok ruha, cipő és egyéb kellék elfér benne, ráadásul könnyen rendben lehet tartani azt a ház asszonyának. A kedvelt bútoripari kellék nagy és erős szerkezetét a gardróbvasalatnak köszönheti. Azoknak az elemeknek, melyek egyben és biztonságban tartják a szekrény egészét. A gardróbvasalat két nagyobb része: a kihúzható drótkosár, valamint a vállfatartó és a mándlirúd. Ha szeretne profi gardróbot készíteni vagy készíttetni, ha szüksége lenne valamelyik bútor alkatrészre, tekintse meg a bútorszerelvény webáruházunk széles kínálatát és válassza ki még ma a szükséges darabokat!
Összesen: 225 termék a kategóriában
94,44 Ft- 2 081 937,38 Ft

Hettich drót vasalat

A Hettich bútor alapanyagok a magyar piacon kevésébé eltejedtek a prémium kategóriában,ezzel együtt bátran lehetne őket az első helyre pozícionálni, kimelkedő minőségük és innovatív megoldásaik miatt.
Összesen: 780 termék a kategóriában
288,33 Ft- 33 610 116,00 Ft