• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Fióksín
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Fióksín - bútor felszerelés és kellék

Fióksín - bútor felszerelés és kellék

A fiók az egyik legpraktikusabb bútoripari kellék. A jó minőségű és tartós fiók megkönnyíti a mindennapokat akár otthon, akár a munkahelyen. Hiszen a fiók segítségével rögtön minden az ember keze ügyébe esik. Ám, ha a fiók egyes elemei nem megfelelőek, ha a fióksín „gagyi” és a tartozékai hamar tönkre mennek, akkor egy idő után a fiók több bosszúsággal, mint előnnyel jár. Tekintse meg bútorszerelvény kínálatunkat! A professzionális fióksínek akár méret, ár és gyártók szerint is kereshetőek. Talál majd itt kerekes vagy standard; részleges vagy teljes kihúzású sínt. Ön melyiket szeretné? Melyikre lenne most szüksége?

FGV kerekes fióksín

Elhasználódott, elkopott a régi? Vagy talán saját maga által tervezett és gyártott bútorához szeretne fiókot vásárolni? A legkülönfélébb méretezésben kapható FGV kerekes fióksín ideális mindenfajta bútor típushoz. Válassza ki a fiókjához méretben is passzoló sínt, s a megrendelést követően néhány nappal már a kezében is tarthatja a profi bútorszerelvényt! A sínbe épített csillapítás komfortossá és zajmentessé, gördülékennyé teszi a fiók mindennapi használatát. Az FGV kerekes fióksín biztosítja a fiók egyszerű működését, ráadásul bútorszerelvény webáruházunkban most jelentős árkedvezménnyel juthat hozzá a bútoralkatrészhez!
Összesen: 107 termék a kategóriában
226,74 Ft- 384 806,06 Ft

Golyós részleges kihúzású

Alkalmazási területtől is függ, hogy hová, melyik helyiségbe ajánlott a részleges, és a teljes kihúzású fióksín. Helyszűke esetén részleges kihúzású kifejezetten jobb megoldásnak tűnik, hiszen a fiók így nem foglal el jelentős helyet a térből, ráadásul a részleges kihúzású fiók esetén sem kell amiatt aggódni, hogy nagyobb erő hatására a fiók esetleg kizuhan a helyéről. A Strong által gyártott fióksínek garantáltan magas minőséget és a legújabb technológiát képviselik, melynek köszönhetően a fiókot könnyedén, egyszerűen, zavaró hanghatások nélkül használhatja. Bútorszerelvény webshopunk több méretben, kedvezményesen áron kínálja Önnek ezeket a bútoralkatrészeket egyenesen a bútor kellékek úttörőjétől, a Strong-tól!
Összesen: 7 termék a kategóriában
653,99 Ft- 6 236,36 Ft

Strong fém fiókoldal

A klasszikus kerekes fióksín, a leggyakrabban előforduló és legkedveltebb golyós fióksín, valamint a legesztétikusabb rejtett fióksínek a fafiókok bútoralkatrészei. A fém oldalfalas bútorszerelvények csoportjában ugyanezek a termékek megtalálhatók azzal a különbséggel, hogy a fém oldalfalas fiókok még magasított résszel vagy önálló oldallappal is rendelkeznek a fa oldallap helyettesítésére. Hogy miért jobb a Strong fém fiókoldal egy fa fiókoldaltól? Azért, mert a fém nagyobb mértékben terhelhető, tartósabb és több felhasználási területen is alkalmazható. A Strong kiváló minőségű bútorszerelvényét megvásárolhatja akár már ma webáruházunkban!
Összesen: 98 termék a kategóriában
253,89 Ft- 35 544,16 Ft

Strong kerekes fióksín

Háromfajta fióksín létezik: van a kerekes, a golyós és a rejtett kihúzhatós. Ezeknek a fiókoknak van teljes és részleges kihúzhatós típusaik is. A három közül a legismertebb a klasszikus vonalat képviselő kerekes fióksín, mely árban is a legkedvezőbb, hiszen előállításának költsége neki a legalacsonyabb. A bútorszerelvény áll a fémből préselt sávból, valamint a sávban futó műanyag kerekekből. A fekete és fehér színekben kapható bútoralkatrésznek van részleges és teljes kihúzású típusa, beszerelt mechanizmus esetén pedig rendelkezik csillapítással is a még komfortosabb és tartósabb használat érdekében. A Strong csak biztosra megy: termékeik egytől egyig a legmagasabb minőséget képviselik.
Összesen: 16 termék a kategóriában
1 193,86 Ft- 31 447,71 Ft

StrongBox fiók

A fiók. Olyan természetes ez a bútorszerelvény számunkra, pedig, ha akadozik a kihúzása vagy, ha folyton meg-megakad mozgás közben, vagy mindig kiesik a helyéről, az bizony nagyon idegesítő tud lenni. Még szerencse, hogy a StrongBox fiók esetében ilyen problémáktól nem kell tartani. A fiók (a sín, a görgők és maga a fiók) időtálló bútorfelszerelés, ami tökéletesen illeszkedik a konyha egészébe, tökéletesen harmóniát alkot annak minden bútoralkatrészével. A StrongBox fiók szett tartalmazza a csillapítással, az üres oldallapokkal és egy darab magasító korláttal ellátott fióksínt, valamint a frontkihúzású fiók összeállítására szolgáló elemeket. Ha fiók, akkor StrongBox. Ha StrongBox, akkor minőség: megbízhatóan, kifizetődő áron!
Összesen: 91 termék a kategóriában
17 008,33 Ft- 841 896,63 Ft

StrongBox fiók tartozék

A fióksín több műszaki adattal rendelkező, meghatározott méretben kapható, adott teherbírású bútorszerelvény. A fióksín a fiókrendszer egy technikai tartozéka, hiszen fióksín nélkül a fiók nem lenne részben vagy egészben kezelhető, azaz kihúzható. Mivel fiókkal a legtöbb bútor rendelkezik, a hagyományosan fehér, fekete és szürke színben forgalmazásba kerülő fióksín megtalálható a bútoralkatrészeket és bútorkellékeket gyártó és értékesítő cégek profiljában. A sín háztartásokban legelterjedtebb típusa a kerekekkel ellátott görgős változat, melynek van még részleges és teljes kihúzású típusa is. A bútoralkatrész cseréjekor, kiválasztásakor ismerni kell a bútor műszaki adatait, hogy a megfelelő (hosszúságú, terhelhetőségű) fiók kerüljön beépítésre a bútorba.
Összesen: 135 termék a kategóriában
16,35 Ft- 794 834,63 Ft

Teljes kihúzású fék nélkül

Fióksín nélkül a fiókot nem lehetne használni, nem lehetne kihúzni. A bútorszerelvény beépítésekor oda kell figyelni, hogy a teljes kihúzhatóságot garantáló sín hossza és maximális teherbírása megfeleljen magának a bútor adottságainak is. A fióksín részleges vagy teljes kihúzhatóságát biztosító technológia ma már olyan fejlett és kifinomult, hogy a fiók kihúzása teljes mértékben hang- és súrlódásmentes. Az, hogy a fiók teljesen vagy csak részben kihúzható-e, a felhasználók igényeitől függ. Ha a fiók ugyanis teljesen kihúzható, a felhasználók könnyebben és gyorsabban hozzáférhetnek annak teljes tartalmához (akár több kisebb, akár egy nagyobb dolgot foglaljon is magában a fiók). Ráadásul a teljesen kihúzható fiók is ugyanolyan stabil és biztonságos, mint a részlegesen kihúzható.A teljes kihúzású fékkel nem rendelkező bútorszerelvény könnyen kombinálható mechanikus nyitásrásegítővel is.
Összesen: 39 termék a kategóriában
2 262,07 Ft- 197 869,39 Ft

Teljes kihúzású fékkel

A teljes kihúzású fiók lehetővé teszi, hogy a felhasználó azonnal hozzájusson a fiók tartalmához. Nyomban kivegye, vagy csak szemügyre vegye a fiókban rejlő tárgyakat. Téved, aki azt hiszi, hogy a teljes kihúzású fiók kevésbé stabil és megbízható a részlegesen kihúzható fiókoknál. A rejtett vagy integrált fékrendszerrel működő sín ugyanis ugyanolyan stabil és még használhatóságában praktikusabb is a részlegesen kihúzható fiókoknál.A fékkel rendelkező fióksínt elsősorban a nagy teherbírású bútorok kiegészítő elemeként ajánljuk, ahol a fiók nagy terhelésnek van kitéve és ahol a bútort akár többen is használják. A fékes bútorszerelvény előnye a biztonság, a csillapításnak köszönhetően a zajmentes, halk működés, valamint a fiók záródásának könnyedsége.
Összesen: 17 termék a kategóriában
13 143,26 Ft- 234 076,95 Ft

Hettich fióksín

A Hettich bútorszerelvény gyártó a bútorpántok és a különféle le- és felnyíló szerkezetek mellett a fióksínek specialistája. A Hettich normál és nagyobb terhelésnek kitett fióksín csillapítása megfelel korunk bútoripari elvárásainak, így a fiók könnyedén, akadozás mentesen, és zajos hanghatások nélkül használható, ráadásul a csillapítással ellátott fiókok nagyobb terhelést is elbírnak a csillapítással nem rendelkező fiókokkal ellentétben. A Hettich magas minősége garantált, bútorszerelvény webshopunk pedig gondoskodik a megfizethető árakról. Szakembereknek és magánembereknek, hobbi bútorkészítőknek egyaránt ajánljuk a Hettich bútorszerelvényeket, hiszen szépek, tartósak és árban is versenyképesek.
Összesen: 5 310 termék a kategóriában
34,56 Ft- 40 409 016,00 Ft

King Slide rejtett teljes kihúzású fióksín csillapítással

A rejtett, teljes kihúzású, fa fiókokra specializált King slide az egyik fióksín típus a három (kerekes, golyós és rejtett) közül. A King slide termékei jobbak és sokoldalúbbak azáltal, hogy rendelkeznek beszerelt csillapításért felelős mechanizmussal (tompítással), melynek eredményeképpen a fiókok könnyedén és hosszútávon ki-behúzhatóak nehézkesség és egyéb zavaró hanghatás nélkül. Ezt az esztétikus, a konyha szépségét és harmóniáját kiemelő, akár három irányba is állítható bútoralkatrészt a 250 mm-estől a 600 mm-esig terjedő méretben rendelheti meg bútorszerelvény webáruházunkból jelentős árengedménnyel, megbízható házhozszállítással!
Összesen: 22 termék a kategóriában
10 065,36 Ft- 727 095,00 Ft

Teljes kihúzású golyós fióksín Push mechanikával

Teljes kihúzású golyós fióksín Push mechanikával- a tökéletes választás
Összesen: 6 termék a kategóriában
8 627,10 Ft- 29 556,39 Ft

StrongRide

A StrongRide rejtett fióksínek ár-érték arányban a legjobb megoldást jelentik a hasonló alternatívát kínáló bútorszerelvények világában.
Összesen: 18 termék a kategóriában
8 778,15 Ft- 116 631,05 Ft

Forest fióksín

A Forest az egyik legnagyobb hazai bútorszerelvény forgalmazó, ennek megfelelően a bútorgyártás szinte valamennyi szegmenséhez kínálnak megoldást.
Összesen: 359 termék a kategóriában
53,23 Ft- 3 197 133,00 Ft

Fa fiókoldalak

A konyhában mindennek helye kell, hogy legyen. Különben, ha felborul a rend, sokkal nehezebbek lesznek a mindennapok. Megfelelő konyhabútor nélkül tehát nem lehet praktikus egy konyha. Polcok, fiókok, tányér- és evőeszköz tartók… ezek mind-mind a konyhai vasalat elengedhetetlen részét képezik. Konyhabútor gyártók közül a két egyik legnagyobb és legnépszerűbb a Hettich, valamint a Strong. A Strong belső fiókjai, kosarai professzionális minőséget, egyedi stílust, és kitűnő árat jelentenek. Ezek a konyhai vasalatok bárki számára elérhetőek. Bútorszerelvény webáruházunk konyhai kellék és alkatrész kínálata széles, így Ön is megtalálhatja a számára megfelelő bútorfelszerelést!
Összesen: 10 termék a kategóriában
5 798,01 Ft- 53 304,96 Ft