• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Konyhai kiegészítők
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Konyhai kiegészítők-bútorszerelvények

Konyhai kiegészítők-bútorszerelvények

A konyhabútorok gyártásához számos olyan bútorszerelvény, bútorkellék tartozik, ami konkrét kategóriába nem sorolható, mégis szükséges őket bemutatni.

Szemetes

Többet tud egy egyszerű hulladéktárolónál! Sokkal többet. Megjelenésével képvisel valamit: tökéletesen illeszkedik a modern konyhába, de éppúgy otthonra lel egy munkahelyen vagy egy üzem hátsó részlegében is. Használata praktikus, hiszen egy sínen mozgatható a szerkezet, ráadásul a kihúzását követően a szemetes teteje magától kinyílik, és már dobhatjuk is bele a feleslegessé vált palackokat, papírt és az egyéb, kidobnivaló hulladékokat. A szemét gyűjtése a Linea-val már nem az erőfeszítésről, hanem a tisztaságról és a higiéniáról szól. És, hogy a praktikumnak ne vessünk véget: ennek a szemetesnek a tetején még tárolni is lehet! Próbálja ki, vegye meg a bútorszerelvény webáruházból!
Összesen: 26 termék a kategóriában
24 712,50 Ft- 21 686 290,00 Ft

Egyéb konyhai kiegészítők

Az egyéb konyhai kiegészítők között is érdemes körülnézni, hogy konyhánk valóban igényes, funkcionális, sokszínű és teljes legyen.
Összesen: 5 termék a kategóriában
92 552,69 Ft- 362 941,50 Ft

Evőeszköztartó

A konyhában mindennek helye kell, hogy legyen. Különben, ha felborul a rend, sokkal nehezebbek lesznek a mindennapok. Megfelelő konyhabútor nélkül tehát nem lehet praktikus egy konyha. Polcok, fiókok, tányér- és evőeszköz tartók… ezek mind-mind a konyhai vasalat elengedhetetlen részét képezik. Konyhabútor gyártók közül a két egyik legnagyobb és legnépszerűbb a Hettich, valamint a Strong. A Strong belső fiókjai, kosarai professzionális minőséget, egyedi stílust, és kitűnő árat jelentenek. Ezek a konyhai vasalatok bárki számára elérhetőek. Bútorszerelvény webáruházunk konyhai kellék és alkatrész kínálata széles, így Ön is megtalálhatja a számára megfelelő bútorfelszerelést!
Összesen: 39 termék a kategóriában
1 081,74 Ft- 150 709,14 Ft