• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Blum fióksín és vasalat
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Blum fióksín és vasalat - bútor szerelvény és konyhai alkatrész

Blum fióksín és vasalat - bútor szerelvény és konyhai alkatrész

Sietünk vagy sem, ha egy fiók miatt nem tudunk hozzáférni személyes dolgainkhoz, az bizony nagyon idegesítő és stresszes tud lenni számunkra. Ám a fiók kihúzásának és betolásának nehézkessége könnyen megelőzhető, ha beszerezzük és használjuk a Blum fióksínt és vasalatot. A Blum ugyanis tartós és strapabíró vasalatának köszönhetően még az igénybe vett fiókok használata is hosszútávon biztosított. Bútorszerelvény webáruházunkban teljes és részleges kihúzású, valamint fémoldalas fióksíneket és vasalatot is találhat. Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki, amire szüksége van. A kiválasztott darabokat a megrendelést követően néhány nappal már a saját kezében tarthatja!

Blum Clip és Clip top kivetőpántokhoz szerelőtalpak

A fióksín és a vasalat felel a fiók könnyű és egyszerű használhatóságáért. A sín működésének lényegét a kivetőpántok képezik. A kivetőpánt (és annak legfontosabb része a szerelőtalp) gyakorlatilag rögzíti a sínt, ezáltal a fiók biztos mozgását alapozza meg. A kivetőpánt lehet félig ráütődő, ráütődő vagy közézáródó. Ez a Blum gyártotta szerelőtalp egy speciális bútor alkatrész, mely csavar nélküli, és melynek magassága: 8,5 mm. A bútor alkatrészt bútorszerelvény webáruházunkban most kedvezményes áron megrendelheti! Ha szeretné fiókját magas minőségű vasalattal ellátni, válassza a Blum-ot, válassza termékeinket!
Összesen: 1 termék a kategóriában
1 183,54 Ft- 1 183,54 Ft

Blum Clip top szögbenálló kivetőpántok

A fiókot akkor szeretjük, ha gond nélkül használhatjuk. Ha nem kell amiatt aggódnunk, hogy vajon akadozik-e kihúzáskor vagy sem. A jó hír azonban, hogy az esetlegesen nehézkes mozgása a fióknak elkerülhető megfelelő fióksín és vasalat használatával. A fióksín vasalat lényegi eleme a kivetőpántok és a hozzájuk tartozó szerelőtalpak. A Blum Clip top szögbenálló kivetőpántok sarok szekrényekhez ajánlott bútor kiegészítők, speciális bútorfelszerelések. Ezek a rázáró kivetőpántok csillapítással, integrált tompító hatással is rendelkeznek, melynek köszönhetően a szekrény egyes elemei, a fiókok csendesen és gördülékenyen használhatóak hosszú éveken át.
Összesen: 1 termék a kategóriában
7 002,55 Ft- 7 002,55 Ft

Blum Tandem részleges kihúzású blumotion-al

Sokan a részleges kihúzású fiókot jobban kedvelik. Nem csak lakásokban, de munkahelyi bútorokban is. Mert a részlegesből „nem eshet ki” még véletlenül sem a fiók, így ez a típus a gyerekekre vagy háziállatokra nézve sem jár veszéllyel. A Blum Tandem részleges kihúzású fióksín és vasalat azonban többet rejt magában egy hétköznapi vasalatnál. Ez ugyanis blumotion-t tartalmaz. A blumotion-nak köszönhetően a fiókok halkan és finoman, diszkréten záródnak. Így a szekrény egésze komfortosságot és kifinomult ízlést áraszt magából. A bútorszerelvény felszelése kapoccsal történik; a vásárláskor azonban fontos szem előtt tartania, hogy a vasalat terhelhetőségét a fiókban tárolt dolgok összessége sohasem haladhatja meg!
Összesen: 9 termék a kategóriában
812,39 Ft- 421 443,94 Ft