• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Csavar és összekötő elem
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Csavar és összekötő elem - magas minőségű összekötő elem

Csavar és összekötő elem - magas minőségű összekötő elem

A csavar értékes bútorszerelvény, hiszen kis mérete ellenére erő sokszorozására képes gépben vagy bútorszerkezetben. A csavarok tehát speciális kötőelemek. Kötőelem lévén pedig fontos alaptulajdonságokkal (anyag, szilárdság, menettípus, fejkialakítás) rendelkeznek, melyeket szem előtt kell tartani a vásárlás során. Ahhoz, hogy a csavarral eredményt érhessünk el, szükség van a csavarfejre, mely tengelyirányú forgatást, valamint szét- és összeszerelést tesz lehetővé. A csavarok alapanya lehet: vas, edzett acél, alumínium, műanyag, acél és sárgaréz. Bútorszerelvény webáruházunkban Ön is megtekintheti csavar és összekötő elem kínálutunkat! Jöjjön és nézzen körül bátran!

Forgácslapcsavar PZ

A forgácslap egy speciális síkpréselt lemez, melyet elsősorban fenyő és lágylombos faforgácsból állítanak elő kötőanyag és hő alkalmazásával. Ami miatt elerjedt és közkedvelt az asztalosok és a bútorgyártásban dolgozók körében, hogy a forgácslap olcsó bútor alkatrész, mégis tartós és jól lehet vele dolgozni. Annak érdekében, hogy a forgácslapokat a bútorokhoz fel lehessen használni, szükség van a lapok rögzítésére, és az összekötésükre alkalmas csavarokra is. Bútorszerelvény webáruházunkban többféle kiszerelésben és méretben kaphat forgácslap csavarokat jelentős árkedvezménnyel. Tekintse meg a kínálatot, majd a termékeket helyezze virtuális kosarába!
Összesen: 102 termék a kategóriában
2,66 Ft- 458,10 Ft

Forgácslapcsavar Uniquadrex

Mi az a forgácslap? Elsősorban fenyő és lágylombos faforgácsból előállított bútorlap, melyet a megfelelő rögzítő forgácslapcsavarokkal szerelhetünk össze a bútor további elemeivel. A forgácslap előállítása olcsó, ám egyetlen hátránya, hogy a lap felszíne nem túl esztétikus, ezért a szakemberek laminált (papír vagy műanyag bevonatú) bútoralkatrészként hasznosítják a gyártás során. Az Uniquadrex forgácslapba illő, bútorelemeket összekötő csavart itt, bútorszerelvény webáruházunkban azonnal meg is rendelheti. A Demos gyártotta bútoralkatrészek magas minőséget, hosszú élettartamot és professzionális megjelentést biztosítanak minden bútor számára.
Összesen: 111 termék a kategóriában
4,97 Ft- 143 730,05 Ft

Fatipli és lamelló

A mai design és bútoripar minden darabjára a láthatatlan, finom kötések jellemzőek. Manapság olyan csodálatos bútorszerkezetek léteznek, hogy az ember nem is érti, hogyan állhatott össze a végén „a csoda”. A fatipli és lamelló olyan bútor alkatrészek, melyek az egyes bútorelemek rögzítését és összekapcsolását teszik lehetővé. A henger alakú, fából készült tipliket jellemzően a bútor összeszerelésekor használjuk. A tiplibe helyezhetjük a szöget vagy csavart, mely erős rögzítést eredményez az egyes bútorelemek között akár a falon is. Az 1950-es években egy svájci szakember fejlesztette ki az azóta már híressé vált Lamelló kötésrendszert, mely a modern bútorgyártás elengedhetetlen részét képezi.
Összesen: 79 termék a kategóriában
16,74 Ft- 392 526,53 Ft

Fogantyú csavar és korpuszösszehúzó

A bútor nem lenne teljes fogantyú nélkül. A fogantyú nem lenne tartós, ha a csavar nem biztosítaná annak helyzetét. A metrikus és horganyzott fogantyú csavarok megvásárolhatók bútorszerelvény webáruházunkban a korpuszösszehúzókkal együtt. Az összehúzható bútorszerelvények különösképpen a lapra szerelt bútorok megjelenésekor terjedtek el széles körben a bútorgyártásban. Használják például a szekrényelemek stabilizálására, valamint a szekrénytestek egymáshoz való rögzítésére. Ha jó minőségű és profi bútoralkatrészeket szeretne alkalmazni munkája során, a Demos gyártó nem csak a professzionális minőségről, de a jó árakról is gondoskodik.
Összesen: 51 termék a kategóriában
8,63 Ft- 1 433,90 Ft

Munkalap összehúzó

A munkalap a bútor alapja. Ha a munkalap szép és különleges, akkor az a bútor díszévé válik. A bútorlap szabászat felel a divatos és klasszikus színekben egyaránt kapható munkalapok méretezéséért és professzionális kialakításáért. Annak érdekében, hogy ezeket a bútoripari kellékeket összekössük egymással, szükségünk van a munkalap összehúzó bútoralkatrészekre. A Demos által gyártott munkalap összehúzó tehát egy speciális, a munkalapok összekapcsolására szolgáló csavar. Ám a munkalap vasalata a munkalap összehúzón kívül még egyéb elemekből -végzárókból, hossztoldókból, valamint különféle éldekorokból- is áll. Válasszon Ön is bútorszerelvény webáruházunkból minőségi bútor alkatrészeket, hogy a bútora valóban profi legyen!
Összesen: 16 termék a kategóriában
245,93 Ft- 29 417,76 Ft

Öntapadós csavartakaró

A csavarok hasznos rögzítő és összekötő elemek, de jobb, ha a szép bútoron inkább nem látszanak, jobb, ha elrejtjük őket. A többféle színben, méretben kapható, a bútorhoz tökéletesen illeszkedő öntapadós csavartakarók diszkréten eltakarják a csavart, hogy a helyiségben csak a szép, esztétikus bútorzat legyen látható. A Demos által gyártott ragasztható csavartakarók között Ön is bátran, ízlés és a bútornak megfelelően választhat. Van itt wenge, borovi fenyő, éger, szürke, nyír és tölgy. A bútorszerelvény webáruházunkban kiválasztást követően csak helyezze a bútorkellékeket virtuális kosarába, s a megrendelést követően néhány nappal a bútoralkatrészeket már a saját kezében tarthatja!
Összesen: 240 termék a kategóriában
17,21 Ft- 1 468,40 Ft

Egyéb csavarok

Az egyéb csavarok között találhatjuk meg a kategóriába nem sorolható termékeket, ennek ellenére sok, nélkülözhetlen kötőelem sorolható ide. Érdemes körbenézni, és többször is visszatérni, mert a kínálatunk folyamatosan bővül.
Összesen: 298 termék a kategóriában
3,00 Ft- 1 308 563,50 Ft

Facsavarok

Facsavar kínálatunk a hazai bútorszerelvény felhozatalban egyedülálló. Nálunk biztosan megtalálja azt a jó minőségű kötőelemet, amit keres.
Összesen: 99 termék a kategóriában
3,31 Ft- 1 147,40 Ft

Takaró sapkák

A csavarok és kötüelemek igényes elrejtéséhez elengedhetetlen bútorszerelvények.
Összesen: 139 termék a kategóriában
3,24 Ft- 57 507,68 Ft

Hettich összekötő vasalat

A Hettich bútorszerelvények a magyar piacon kevésbé eltejedtek a prémium kategóriában,holott bátran lehetne őket az első helyre pozícionálni, kimelkedő minőségük és innovatív megoldásaik miatt.
Összesen: 438 termék a kategóriában
9,27 Ft- 1 005 976,50 Ft