• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Világítástechnika
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Világítástechnika - profi elektromos szerelvény, alkatrész

Világítástechnika - profi elektromos szerelvény, alkatrész

A Led (light emitting dioda), azaz a világító dióda félvezető anyagból készülő fényforrás, egyedülálló bútor kiegészítő elem. A Led különlegessége, hogy a dióda által kibocsátott fény színét a félvezető anyag összetétele határozza meg. A Led japán feltalálói nem hiába kapták meg 2014-ben a Nobel-díjat, hiszen a Led világítás köztudottan híres energiatakarékos (jobb hatásfokkal működik egy hagyományos izzónál), és környezetbarát működéséről, valamint hosszú élettartamáról. Napjaink Led világító berendezéseinek teljesítménye eléri az akár 100 Wattos nagyságrendet is. Ráadásul, mivel a fénye egyáltalán nem vibrál, a szemre sincs káros hatással, az egészségre nézve tehát ártalmatlan.

Led lámpatest

Egy szép bútor, egy szép, takaros lakás, egy munkahely, ahol a dolgozók motiváltak és szeretnek dolgozni, csak akkor lesz teljes, ha van lámpa, ami biztosítja a megfelelő fényellátást még sötétben is. Három japán kutatónak és szakembernek köszönhetően napjainkban már ismerjük és szeretjük a Led lámpatesteket. Megbecsüljük és tapasztaljuk ezeknek a bútor kiegészítőknek a hasznosságát, a környezetbarát, energiatakarékos mivoltát, hosszú élettartamát. A Led lámpatestek azonban nem csak jól működnek, de jól is néznek ki. Dizájnos külsejükkel jó megjelenést mutatnak a térben. Bútorszerelvény webáruházunkban most Ön is kedvezményesen megvásárolhatja ezeket a kiváló lámpatesteket!
Összesen: 70 termék a kategóriában
1 247,21 Ft- 220 330,30 Ft

Led szalag

A hagyományos fénykábelek ideje már a múlté! Helyettük az energiatakarékos, környezetbarát és hosszú élettartamnak örvendő kül- és beltéren is használható Led szalagok hódítanak. A szalagnak köszönhetően a fényforrás már nem egy kör keresztmetszetű csőből áramlik kifelé, hanem egy keskeny és lapos áramköri lapból. A flexibilis Led szalag áramköri lapja teljes mértékben hajlítható és öntapadós hátfallal van ellátva, hogy az ragasztható legyen a legkülönfélébb felületekre (például fára, műanyagra vagy éppen üvegre). A fehér, színes és változtatható színű Led szalagok kiválóan felhasználhatók akár dekorációs elemekként is.
Összesen: 16 termék a kategóriában
297,52 Ft- 28 074,53 Ft

Egyéb világítás technika

A bútorvilágítás lassan egy külön szakma, a technikai megoldások annyit fejlődtek az elmúlt években, hogy a bútorszerelvények világában jártasok számára is nehezn követhető. Ami biztos, hogy a ledes megoldások mára már jóval többet jelentek egyszerű dekorációnál,hiszen teljes értékű fényforrássá váltak.
Összesen: 242 termék a kategóriában
242,53 Ft- 4 823 374,50 Ft