• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Szekrény ajtó vasalat
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Szekrény ajtó vasalat - kiemelt gyártási minőségű szerelvény

Szekrény ajtó vasalat - kiemelt gyártási minőségű szerelvény

Hogy mi és miért fontos a vasalat? Mert ez működteti a nyílászárók nyitási és zárási mechanizmusát. Szekrényajtók esetében (ez lehet lapra szerelt vagy beépített szekrény) le- és felnyíló vasalat vagy gázteleszkópos felnyíló vasalat is kerülhet beépítésre. Ezeknek a bútorszerelvényeknek az az előnye, hogy a felhasználók igényei szerint állítható be a terhelési ellenállás ereje úgy, hogy az ajtó minden pozícióban stabilan megálljon. A rögzítő fülek helyzetét mindig az ajtók nyitási szöge határozza meg. Lenyíló ajtók esetében például maximum 90 fokos lenyíló szög valósítható meg. A vasalatot és annak tartozékait, most Ön is beszerezheti bútorszerelvény webáruházunkban!

Szekrény síkjában futó üveg tolóajtó

A szekrény síkjában futó üveg tolóajtóra jobban oda kell figyelni, mint a hagyományos, üveg nélküli nyílászáróra. Az ajtóban lévő üveg ugyanis könnyebben sérülhet a folyamatos ki- és bezáródás hatására. Az esetleges sérülések azonban elkerülhetőek, ha biztosítjuk az ajtó számára a megfelelő vasalatot, azaz a tolóajtó sínt, valamint a görgőket és az egyéb bútor kiegészítő tartozékokat. Üveg tolóajtók esetében az ideális tolóajtó vasalat dupla sínből és üveg befogóból áll, mely biztonságban és stabilan tartja az ajtó üvegszerkezetét. A kiválasztást követően bútorszerelvény webáruházunkban akár már ma megrendelheti a kiváló minőségű tolóajtó vasalatot!
Összesen: 5 termék a kategóriában
10 389,17 Ft- 60 036,63 Ft

Sevroll tolóajtó vasalat

A tolóajtó remek térelválasztó, az újszerű térkihasználás valóságos úttörője. Sokan szeretik, ezért fordul elő családi otthonokban, munkahelyeken és ipari létesítményekben egyaránt. Ám amennyi tolóajtó típus létezik, annyi tolóajtó vasalat kell, hogy a rendelkezésre álljon. Ennek a bútorszerelvénynek a legfontosabb elemei: a csavarokkal vagy bemarással rögzített alsó, és felső sín, valamint maga a görgő szett, melyen eltolhatóvá válik az ajtó. Mivel a vasalatokat a STRONG gyártja, a magas minőség garantált, a csavaros változatoknak köszönhetően pedig az egyszerű szerelés biztosított.
Összesen: 86 termék a kategóriában
46,45 Ft- 1 069 889,00 Ft

Hettich ajtó vasalat

A Hettich bútoripari kellékek a magyar piacon kevésébé eltejedtek a prémium kategóriában,pedig bátran lehetne őket az első helyre pozícionálni, kimelkedő minőségük és innovatív megoldásaik miatt.
Összesen: 528 termék a kategóriában
34,38 Ft- 18 052 252,00 Ft

Egyéb tolóajtó vasalatok

A tolóajtó és gardrób szekrény gyártás töretlenül népszerű, mi pedig ezzel párhuzamosan igyekszünk a lehető legtöbb bútorszerelvényt és kelléket felvonultatni ebben a kategóriában is.
Összesen: 218 termék a kategóriában
18,89 Ft- 2 491 124,50 Ft